Reactie plaatsen

Reacties

Harry
een maand geleden

Dag Mrs.
Is het ook mogelijk om een genadeloze spankingsessie te krijgen?
Hoop dat u mijn billen vuurrood wilt slaan tot huilens toe.
Is dat mogelijk?
Maar wil uw voet en knie ook graag voelen in mijn kruis.
Net als uw vlakke hand op m'n gezicht.
Maar huilen is echt een wens, wilt u hem uit laten komen?
Wat vraagt u voor een uur?
Draagt u Hold ups en laarzen?

Harry

zippy
2 maanden geleden

Deze oudere heer zou vandaag al wel weer terug naar Mrs Car willen, war een genot en een plezier bij haar.

Op de rug op de vloer gelegd werd ik beklommen en bepoteld, kneepje hier duwtje daar de ene keer wat pijnlijker de andere keer wat zachter en liever.\ ineens een kliedernatte kut in de mond en daarna weer van wat hoger uitgebreid bepist. Alles vergezeld door geil gekletst en stout gegieghel maar alles met een kern van absoluut vertrouwen dus zo goed begeleid en verzorgd was zippie niet zo vaak.

Qua aanwezigheid een superdeluxe bezigheid qua parkeren een ramp. Desondanks mijn adresje gevonden en daarvan genoten. Jammer dat het voor dit provinciaaltje zo ver weg is want ook de Amsterdamse omgeving is interessant en spannend.

Funky
3 maanden geleden

Na lang zoeken heb ik mijn Meesteres gevonden, Intelligent, knap en ervaren. Helaas woon ik niet in de buurt maar ik heb het genoegen om Meesteres Car online te dienen. ..hopelijk mag ik haar ooit eens ontmoeten en genieten van Haar Gouden Nectar als ultieme beloning.

pis hond
3 maanden geleden

ik kom al vanaf 2011 bij Meesteres Carla,voor een extreem geile golden shower,na een kleine douche beurt,moet ik achter de MRS aan kruipen tot in de SM kamer,daar wordt ik helemaal onder gepist,dan moet ik haar natte geile pis kut gaan likken en beffen,net zo lang dat ze boven op mijn gezicht komt zitten,dan gaat ze mijn gezicht neuken met haar open kut en kont,mijn tong steeds dieper in haar geile natte pis kut,steeds dieper tot dat ze spuitend en pissend klaar komt boven op mijn gezicht,ze gaat echt gek worden,dat ze boven op me blijft legen om even bij te komen,
zo heerlijk veel en lekkere warme golden shower,zo heerlijk is deze super mooie geile meesteres Carla,
heel graag tot gauw weer Mrs Carla,groetjes uw pis hond Leon

Ottelientje
3 maanden geleden

Ik wil hier even wat kwijt over wat Meesteres Car een bijzondere dame is. Ben ongeveer een half jaar geleden bij haar gekomen om haar slaaf SM sessies en vooral dan ook de golden showers. Na enkele sessies begon zij mij te trainen als een sissy. Verkleden als sletje of teefje, veel gebruik maken van de mannen kut en de mannen klit moest verborgen worden. Door mijn eigen behoefte gaf meesteres Car mij ook wekelijkse online opdrachten. Nou dat was wel erg spannend. Dit had uiteindelijk tot gevolg dat ik mijn vrouwelijke kant ook beter leerde kennen. Ohhh wat was het heerlijk om gelakte nagels en een Bh Te dragen! Losstaande van de sessies met meesteres, heb ik mij nu verder ontwikkeld als crossdresser, een mooie elegante dame (voor meesteres blijf ik haar hoerige sletje). Bestel nu mijn kleding bij bonprix, dit weekend afspraak om pruik te kopen en volgende week krijg ik een make-up workshop. Ik erken meesteres Car dat zij dit allemaal los heeft gemaakt in mij. Gaaf!! Dank U.
Slaaf/sissy Ottolientje

Freek
7 maanden geleden

Een heerlijke Mrs ben er dikwijls geweest jet water is
overheerlijk als ik een contract moest tekenen was
geen probleem geweest. een Super Meesteres.

Slaaf Freek